Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kitöltendő adatlap a külföldi utazásról!



Tisztelt Szülők!

 

 

Dr. Maruzsa Zoltán államtitkár úr tájékoztatása értemében Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója az alábbi utasítást adta ki:

A vírusfertőzés terjedésének megelőzése érdekében tett óvintézkedések keretein belül kötelességünk tájékoztatást kérni az iskolával közvetlenül vagy közvetve kapcsolatba kerülő személyek határon túli utazásairól. Az érintettek köre: iskolai dolgozók, diákok, az iskolában rendszeresen megforduló partnerek és a velük egy háztartásban élő személyek. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy a nevezett körből valaki, vagy a vele egy háztartásban élő hozzátartozó a koronavírus szempontjából lezárt vagy fokozott kockázatot jelentő országban járt, sem Ő, sem az iskolában tanuló, vagy dolgozó hozzátartozója iskolánkat 2 hétig nem látogathatja.

Kérem, az alábbi tájékoztató lapot a közösség érdekében a valóságnak megfelelően töltsék ki és 2020. március 13-ig, péntekig juttassák vissza iskolánkba. Amennyiben az adott időpontig az oktatási intézmények bezárásra kerülnek, a tájékoztatást az iskola portáján vagy a Vinkler Virágboltban adhatják le. A tájékoztató lap az iskola honlapjáról is letölthető. Ez esetben aláírva, szkennelve is eljuttatható intézményünk részére (seregelyes@baptistaoktatas.hu). Az eset fontosságára való tekintettel kérem a határidő pontos betartását! Közreműködésüket előre is köszönöm!

Seregélyes, 2020. március 11.

                                                                                                    Sajtos József

                                                                                                         igazgató

 

                                                                                                      

CSATOLT DOKUMENTUMOK