Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Bibliaversenyre utaztunk

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola az idei tanévben immár 9. alkalommal rendezte meg az Országos Baptista Bibliaismereti Versenyt.

A versenynek két online fordulója volt, melyben iskolánk alsó tagozatán 3, felső tagozatán 4 csapat vett részt. Az országos döntőt 2024. március 24-én rendezték Kótajon, melyre iskolánkból két csapat jutott tovább. Alsó tagozatból a 3. évfolyamon a Manna csapat, melynek tagjai: Kiss Zalán Márk, Kovács Hanna, Szaniszló Nóra, Ványi Anabella képviselte iskolánkat. A felső tagozatból a 7. évfolyamon a Szeráfok csapata, melynek tagjai Schweighardt Vanda, Sebők Nóra, ZáhaLiliána Zara, Varga Laura mérhették össze tudásukat Kótajon. A versenyen 14 iskola 49 csapata küzdött egymással. Mindkét csapatunk tisztességgel, kitartóan küzdött az erős mezőnyben, melyért dicséret illeti őket. A versenyt dr. Szilágyi Béla a Baptista Szeretetszolgálat elnöke köszöntötte, majd dr. Szabó Csaba, a Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója nyitotta meg. A verseny után finom ebéddel vártak minket, majd a gyerekek kézműves foglalkozáson és Szabó Balázs fergeteges koncertjén vehettek részt. Az eredményhirdetés után fáradtan, ám élményekkel gazdagodva térhettünk haza.

A gyerekeket a versenyre Kovács Dániel iskolalelkész, és Soczó-Horváth Judit tanító készítették fel. Köszönjük a lehetőséget!


Soczó-Horváth Judit

GALÉRIA