Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Díjazták Répási Luca alkotását

Márciusban a Székesfehérvári Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola „Ne fesd az ördögöt a falra” címmel képzőművészeti pályázatot hirdetett. Iskolánk képzőművészetis felsős tanulói térplasztikákkal készültek.

A díjkiosztó ünnepségre április 25-én került sor, amelyre mi is kaptunk meghívást. Nagy volt az izgalom, hisz nem nevezték meg, ki lett díjazott a pályázatot készítők közül. Színvonalas műsorral indult a díjátadó ünnepség. A vendéglátó iskola tanulói hegedültek, énekeltek, néptáncoltak. Az értékeléskor kiderült, összesen közel 200 alkotás érkezett be, és közülük csak 89 alkotást állítottak ki. Köztük a mi alkotásainkat is. Mindenkié ott díszlett a kicsi festőállványokon. Tőlünk Répási Luca „Köti az ebet a karóhoz” című alkotása lett a térplasztikás alkotások között díjazott. Egy nagy festővászon és egy ecsetkészlet, melyben még festőkés is volt, lett a jutalma.

Bár a többiek nem kaptak jutalmat, de a dicséret őket is illeti. Az anyák napi ajándékaink elkészültek, s jöhet az újabb megmérettetés, az újabb kihívás!

 

Karkóné Lukácsy Marianna rajztanár

 

GALÉRIA