Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kapitányi látogatás és eredmények

Iskolánk tollaslabdázói Pécsett, az U13-as és az U17-es korcsoportban versengtek a magyar bajnoki címekért.

Gregor McVean szövetségi kapitány május 3-án meglátogatta az iskolánkban működő Pelikán Diáksport Egyesület tollaslabdázóit. A közös bemelegítés után három csoportban dolgoztak a jelenlévők. A legerősebbekkel a páros játék taktikai és technikai gyakorlása volt a feladat. Ezt Gregor McVean szövetségi kapitány irányította. A többiek egyéni feladatokat, illetve soklabdás feladatokat kaptak. A nagyon jó hangulatú edzés csak fél hétkor ért véget. Hamarosan ismét eljön, és segíteni fogja a nálunk folyó szakmai munkát.

Iskolánk tollaslabdázói ezen a hétvégén Pécsett, az U13-as és az U17-es korcsoportban versengtek a magyar bajnoki címekért. Az U13-as fiú párosoknál Pinke Dénes Fánczi Gellérttel állhatott a dobogó harmadik fokára. Az U17-es korosztály lány egyéni számában Pinke Anna ezüstérmes, míg vegyespárosban bronzérmes lett. Az U17-es lány párosok mezőnyében Gyenge Laura és párja nyakába bronzérem került. Ismét sokat segített Nagy-Szabó Levente, köszönet érte!

Gratulálunk mindegyiküknek, s azoknak is, akik most még nem állhattak fel a dobogóra. De nekik is üzenem: Soha ne add fel! Aki feladja, sohasem győzhet!

 

Karkóné Lukácsy Marianna edző

GALÉRIA