Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Sikerült!

A tantermen kívüli digitális oktatás időszakában vettem észre egy nagyszerű lehetőséget az interneten. A Kajla füzeteket minden tanuló ismeri, hiszen már néhány éve kedvezményekkel igyekeznek a családokat támogatni abban, hogy Magyarország gyönyörű városait, természeti csodáit, tanösvényeit felkeressék. Idén egy Kajla Online Sulikupát szerveztek. Izgalmas kvízkérdésekre válaszolva, három fordulóban lehetett indulni a versenyen. Minden fordulóban az első három helyezett csapat nyert, egy-egy 1 000 000 forint értékű osztálykirándulást. A 3. és a 4. osztályos diákok jelentkezését várták, osztályonként öt tanulót, akik felkészültek a videók, leírások alapján a megmérettetésre. Osztályunkból hat fő jelentkezett, akiket szüleik mindenben támogattak, s lelkesen felkészültek. A 2. fordulót megnyertük!

A győztes csapat tagjai: Csizmadia Zsombor, Gelencsér Dávid Bence, Sebők Nóri, Szalay Gréta, Záha Liliána Zara. Részt vett még a felkészülésben Bognár Krisztián is.

Gratulálok a győzteseknek és szüleiknek, mert a felkészítés nagy része a vírushelyzet miatt rájuk hárult! Remélem, hogy felejthetetlen lesz a kirándulás, amit megnyertetek a 4.a osztálynak, nekünk!

 

Lippainé Bihercz Ildikó

osztályfőnök