Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Legfrissebb!

Kedves Szülők!

 

A beiratkozással, az osztályba sorolással kapcsolatban szeretném tájékoztatni Önöket.

Először is köszönjük a bizalmat, hogy gyermekük neveléséhez, oktatásához a mi iskolánkat választották! Mindent megteszünk azért, hogy gyermekük fejlődéséhez a lehető legjobb iskolai hátteret biztosítsuk. Ehhez azonban kell az Önök aktív, partneri közreműködése is. Természetesen a gyerekek aktivitásáról, tenni akarásáról se feledkezzünk meg, hiszen nélkülük semmit sem ér a szülői, iskolai jó szándék, törekvés. Mindhárom félnek teljesíteni, tenni kell a sikerért! Bízom benne, hogy minden leendő első osztályos kisgyerek esetében sikeres lesz e háromoldalú együttműködés!

 

Idén eddig 66 nagycsoportos ovist írattak iskolánkba. Közülük 58 seregélyesi, 8 kisdiák pedig más településről érkezik majd hozzánk.

A létszámra való tekintettel 3 első osztályt indítunk. A németes osztályba 27 fő jelentkezett. Az Ő szüleikkel a jövő hét folyamán felvesszük a kapcsolatot. Az osztályok végleges kialakítására még egy kicsit várni kell. Remélhetőleg május 12-én nyilvánosságra tudjuk hozni az egyes osztályok névsorát. Addig is türelmüket kérjük!

 

Ha már osztályba sorolásról írunk, akkor felvetődik a kérdés, kik lesznek az osztályfőnökök. A németes osztályt Kovács Marianna kolléganő vezeti majd. A másik két osztályon pedig Virág Orsolya és Bozai Erika tanítónő osztozik. A leendő osztályfőnökök május folyamán felveszik Önökkel a kapcsolatot.

 

Napközibe 54 fő jelentkezett. A létszám alapján két csoportot fogunk indítani. Étkezést 58 leendő elsős diákunk részére igényeltek. Néptáncra előzetesen 26 kisgyereket írattak be a szülők.

Mint ahogy a beiratkozás előtt is jeleztem, a napközire, étkezésre és néptáncra történő jelentkezés előzetes felmérést jelent. Ezekre a helyekre az augusztusi tankönyvosztás alkalmával kérjük majd a végleges választ.

 

A tankönyvosztás időpontjáról levélben fogjuk tájékoztatni Önöket. A tankönyveket egyébként állami támogatással térítésmentesen biztosítjuk a gyerekek részére.

 

Az első osztályba szükséges felszerelés, eszközök jegyzékével hamarosan jelentkezni fogunk. Ezt szintén elküldjük elektronikus úton, illetve honlapunkon is közzé tesszük.

 

Kérjük Önöket, hogy a diákigazolványról ne feledkezzenek el! Ha bármilyen kérdésük lenne, kérem, keressenek!

Jó egészséget és izgalmas iskolai készülődést kívánunk Mindenkinek!

 

Seregélyes, 2021. április 30.

 

                               Szabó Anna                                                      Sajtos József

                            igazgatóhelyettes                                                     igazgató

 

 

 

 

Kedves Gyerekek!

Sajnos még mindig nem jöhettek be az iskolába, még mindig nem találkozhattok a tanító nénikkel! Ne keseredjetek el! Hamarosan itt a nyári szünet, jól kipihenitek magatokat és szeptemberben már vidáman, tettre készen jöhettek az iskolába! Addig is nézzétek meg, hogyan sikerült Vackor, a piszén pisze kölyökmackó iskolakezdése! Jók legyetek, fogadjatok szót szüleiteknek!

Marianna néni, Erika néni, Orsi néni, Anna néni, Jóska bácsi

 

https://www.youtube.com/watch?v=cgJP4BoRoEU

https://www.youtube.com/watch?v=vDlpw2h1HI8