Üdvözöljük iskolánk weboldalán

FELHÍVÁS!

Tisztelt Szülők!

Az utóbbi napokban több kérdést kaptunk az iskolai fertőzések lehetőségével, a megelőző intézkedésekkel kapcsolatban. Ebből fakadóan az alábbiakról szeretném tájékoztatni Önöket:
- Az influenza megjelenésétől kezdve napi rendszerességgel végzett fertőtlenítési területeket kiterjesztettük. A vizesblokkok mellett az összes kilincset, tanulói padokat, asztalokat rendszeresen fertőtlenítjük.
- A vizesblokkokban új, folyékony szappanok adagolására alkalmas eszközöket szereltünk fel. Ezeket, valamint a papír kéztörlőket rendszeresen utántöltjük.
- Az iskola épületét rendszeresen fertőtlenítőszeres vízzel takarítjuk.
- A gyerekek figyelmét több alkalommal felhívtuk az általuk is alkalmazható megelőző viselkedésformákra, a kézmosás, a zsebkendőhasználat fontosságára, valamint, hogy kerüljék a kézfogást és egymás ölelgetését.
- A fenntartó fertőtlenítő szerekkel látja el iskolánkat.
- Szülői felajánlás révén mindkét tagozaton mindkét szinten feltöltött fertőtlenítőszer adagolók kerülnek elhelyezésre.
- Rendszeres kapcsolatban vagyunk Dr. Horváth Tibor gyermekorvossal és Zsuppánné Kucsera Mónika védőnővel.
Kérjük a szülőket, hogy a hangulatkeltés mellőzésével, a gyermekeik figyelmének fokozott felkeltésével segítsék egészségmegőrző munkánkat! Továbbá kérjük, hogy gyermeküket lássák el megfelelő mennyiségű papír zsebkendővel! Kérjük, hogy a fertőzések megelőzése érdekében beteg, lázas gyermek ne jöjjön iskolába! Segítségüket, közreműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:
Sajtos József Tibor