Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Fontos tájékoztatók!

Kedves Szülők!

Varga Gábor kabinetvezető úr (Fejér Megyei Kormányhivatal) közvetítésével jutott el hozzánk a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport levele. Ebből származik az alábbi idézet:
„Az Országos Oltási Munkacsoport döntése alapján tájékoztatjuk, hogy annak érdekében, hogy minél szélesebb körben elérjük a 12 év felettiek nagyobb arányú oltottságát, ismét lehetőséget biztosítunk az ismétlő oltások felvételével egy időben, első oltás igénylésére. Kérjük, saját intézményükbe felmérni szíveskedjenek, hogy van-e olyan 12 életévet betöltött tanuló, aki jelen oltási időszakban szeretné felvenni első oltását.”
E levél értelmében a 12. életévüket betöltött tanulók ismét jelentkezhetnek a Covid elleni oltásra.
Kérem a szülőket, aki gyermeke számára szeretne élni a lehetőséggel, igényét 2021. szeptember 20-án (hétfő) reggel 8 óráig jelezze gyermeke osztályfőnökének! Az oltásra az előzetes információk alapján 2021. szeptember 23-án, csütörtökön délelőtt kerül sor.
 
Seregélyes, 2021. szeptember 17.
 
Sajtos József
igazgató
 

Kedves Szülők !

Az elmúlt két hétben - szeptember 6 -a óta - ugrásszerűen megnőtt az iskolások körében a légúti megbetegedések száma (köhögés, torokfájás, nátha, láz) Emiatt én is, és kollégáim is számos torokleoltást és PCR -tesztet végeztünk, egyenlőre mind negatív eredménnyel. Emiatt kijelenthetem, hogy ezt az iskolai járványt nem a Covid 19 vírus okozza.
Tekintettel hogy a Covid 19, más légúti vírusfertőzések és az allergia tünetei hasonlóak, ezért szeptember 20-tól még több torokleoltást, Covid 19- gyorstesztet és PCR-tesztet fogok végezni, végeztetni az iskolás tanulók körében. Ebben szeretném kérni a szülők egyetértését, támogatását.
Amennyiben gyermeküknek köhögés, torokfájás, lázas panaszuk lenne, jelentkezzenek a gyermekorvosi rendelőben vizsgálatra, a 447-122 es telefonszámon. Az időpontkéréssel rövidebb lesz a várakozási idő, és elkerülhető a zsúfoltság a gyermekváróban.
 
dr. Horváth Tibor