Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kötelező felmérés!

Kedves Szülők!

Orbán Viktor miniszterelnök úr péntek esti bejelentését követően felgyorsultak az események. A bejelentés értelmében Szabó Csaba oktatási főigazgató úr utasításának megfelelően nagyon rövid idő alatt kell több felmérést elkészítenünk. Mindezt a gyerekek, az oktatás folyamatosságának érdekében. Kérem Önöket, megértéssel és aktívan reagáljanak kéréseinkre, hiszen mindezt a gyerekek, az Önök gyermekeinek érdekében tesszük! Közreműködésüket előre is köszönöm!

  1. Miniszterelnök úr beígérte a kiscsoportos gyermekmegőrzést. Ez önmagában nagyon jó ígéret, de a gyerekek, életkortól függetlenül vírushordozók lehetnek. Az ígéret munkavállalói, munkáltatói oldalról jó, de a gyermekek, a fertőzés megállítása érdekében hatása megkérdőjelezhető. A bejelentés értelmében kiscsoportos (8-10 fő) gyermekmegőrzést kell biztosítanunk. Kérem, gondolja át Mindenki, gyermeke számára igénybe venné-e e szolgáltatást! Ha igen, kérem, jelezzék. A gyermekfelügyelet alatt a szájmaszk viselése kötelező! Ennek beszerzése a szülő kötelessége! Nem titok, az iskolai gyermekfelügyeletet egészségvédelmi okok miatt nem javasoljuk, nem támogatjuk. Ha lehet, oldják meg egyéb módon gyermekük felügyeletét! Ezt előre is köszönjük.
  2. Amennyiben mégis igényelne gyermeke számára felügyeletet, kérem, jelezze, hogy étkezést kér-e gyermeke számára!
  3. Az autóbusz közlekedést közegészségügyi okokból le kell állítanunk, így iskolás járatot nem tudunk indítani.
  4. A miniszterelnök úr által beígért digitális oktatás lehetőségeinek felmérése miatt kérem, MINDENKI válaszoljon a levél végén található kérdéssor MINDEN kérdésére!   (A kérdésekre a kérdés számának megadásával válaszoljanak!)    Kéréseinkre 2020. március 16-án reggel 8 óráig várjuk válaszát! A válaszadás Mindenki számára kötelező! A válaszokat gyermeke osztályfőnöke számára küldjék el, az e-naplón keresztül!
  5. Kérem Önöket, hogy az osztályközösségben a megszokott módon terjesszék levelünket, felmérésünket! Inkább jusson el valakihez három csatornán, mint sehogy.

 

Válaszukat előre is köszönjük! Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Sajtos József, igazgató

CSATOLT DOKUMENTUMOK