Üdvözöljük iskolánk weboldalán

KÖZLEMÉNY

Kedves Szülők! Tisztelt Seregélyesiek!

Iskolánkban, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában igazoltan is megjelent a koronavírus. Az elmúlt napokban igazolt Covid-19 fertőzés miatt egy pedagógus, míg családi érintettség miatt szintén egy pedagógus került hatósági karanténba. A kialakult helyzetről az előírásoknak megfelelően Önkormányzatot, a Fenntartót, az Emberi Erőforrások Minisztériumát és a megyei Népegészségügyi Központ illetékeseit is tájékoztattuk. A fertőzés miatt az Intézményben különleges eljárást nem kellett kezdeményezni, mivel az érintettek az őszi szünet eleje óta nem voltak iskolai közösségben. Az oktatás a továbbiakban is a normál munkarend szerint folytatódik.

Az intézményben augusztus vége óta folyamatos a fertőtlenítés. A szigorú járványügyi biztonsági protokollokat és a minisztérium által kiadott iránymutatásokat továbbra is követi az intézmény.

Kiegészítő védelemként a napokban érkezett meg iskolánkba a 10 darab UV mobil légfertőtlenítő berendezés, valamint a párátlanító berendezés is. Ezzel is a gyerekek, az iskolai dolgozók egészségének megőrzését szolgáljuk.

Kérjük Önöket, a fertőzésveszély csökkentése érdekében fokozottan tartsák be, tartassák be gyermekeikkel, családtagjaikkal is a járványügyi előírásokat!

Köszönjük aktív, felelős együttműködésüket!

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI vezetősége