Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Távoktatás mindenkinek!

Kedves Szülők!

Sajnos újabb rossz hírrel szolgálhatok. A felső tagozaton is folyamatosan emelkedik a megbetegedések száma. A Fenntartóval, a Székesfehérvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával és Dr. Horváth Tibor gyermekorvossal történt egyeztetést követően 2021. február 22-től február 24-ig távoktatást rendelek el a teljes iskolára, vagyis az 1-8. évfolyamra. Jelenlegi helyzetben az első kontakt tanítási nap 2021. február 25-én, csütörtökön lesz.

A fenti időszakban KIZÁRÓLAG egészséges, tünetmentes gyermekek részére felügyeletet és igény esetén étkezést biztosítunk. Kérek minden szülőt, hogy a felügyeleti és az étkezési igénnyel kapcsolatban (MINDEN esetben, tehát nemleges válasz esetén is!) legkésőbb 2021. február 20. (szombat) este 18 óráig jelezzék gyermekük osztályfőnökének! Felügyeleti igény esetén az időtartamot is jelezzék! A tananyagot hétfőn délelőtt az osztályfőnökök fogják a Mozanaplón keresztül kiküldeni. A felső tagozaton egyes tantárgyakból a Teams felületen lesznek óráik. Ezek időpontjáról vasárnap estig a Mozanaplón keresztül küldünk tájékoztatást.

Házi feladatokat most nem kell visszaküldeni! Felhívom a figyelmet arra, hogy a távoktatás minden diákunkra vonatkozik! Kérem, ha bármilyen probléma adódna, keressenek!

Köszönöm megértésüket és együttműködésüket! Jó egészséget kívánok Mindenkinek! 

Üdvözlettel:

Sajtos József, igazgató