Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Húzz bakancsot, s „Indulj el egy úton!”

Kedves régi és leendő Túratársaink!

Immár hatodik esztendeje buzdítunk Benneteket arra, hogy barangoljatok velünk az Országos Kéktúra útvonalán. Hat éve Hollóházáról indultunk virtuális túránkra, s ismerkedtünk meg a KÉK útvonal által érintett tájak földtörténetével, növény és állatvilágával, történelmével, építészeti és néprajzi emlékeivel, neves szülötteivel és még számtalan más, érdekes dologgal. Most e vándorlás folytatására hívunk Benneteket.

Az 1168 kilométeres útvonalból már csak 216 kilométer van vissza. Ez az útszakasz vár ránk ebben a szezonban. Az elmúlt évben Tapolcáig vándoroltunk, s most e szép kisvárosból indulva Keszthelyen, Sümegen, Sárváron, Kőszegen keresztül jutunk majd el az Írott-kőig. Bízunk benne, hogy e vándorlásra Ti is elkísértek bennünket! Egyelőre semmi más dolgotok nincs, mint figyelni iskolánk honlapját (www.seregelyes.baptistaoktatas.hu). Október 19-én ott fogjátok megtalálni a részletes kiírást.  Ezt követően a kiírásban megadott módon várjuk a 4-4 fős csapatok jelentkezését. A Ti csapatotokét is!

Addig nincs más feladatotok, mint hogy vigyázzatok Magatokra, legyetek egészségesek, s ha módotok van rá, túrázzatok! Természetjárásra kiváló alkalom a hétvégén, október 10-én megrendezésre kerülő „A Kéktúrázás napja” elnevezésű rendezvény is (https://kekturazasnapja.kektura.hu/). Ha viszont erre nincs lehetőségetek, akkor lakóhelyetekhez közel biztosan van túrázásra, természetjárásra megfelelő terület, útvonal. Túrázásra alkalmatlan időjárás nincs, tehát minden csak elhatározás kérdése! Várunk Benneteket a természetben, várunk benneteket a vetélkedőnkre!

 

Seregélyes, 2020. október 6.

                                              A verseny szervezői nevében:

                                                                                          Sajtos József

                                                                    Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI