Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Köszöntő

Kedves Gyerekek és Anyukák, Apukák!

Tisztelt Nagymamák, Nagypapák!

                                          VIDEÓ!

 

Szeretettel köszöntjük iskolánk honlapján! Köszönjük, hogy érdeklődik az induló első osztályaink iránt!

Sajnos egyelőre idén sincs lehetőségünk a személyes találkozásra. E lehetőség hiányát ezzel a weboldallal próbáljuk pótolni. Egyre több információt, cikket fogunk megjelentetni ezen az oldalon, melyekkel próbálunk segítséget nyújtani a zökkenőmentes óvoda-iskola átmenethez. Bízunk benne, hogy a korlátozások feloldása után meghívhatjuk Önöket iskolánkba is! Addig is böngésszék honlapunkat, ismerkedjenek iskolánk életével, lehetőségeivel! Ha pedig kérdésük lenne, vagy információra lenne szükségünk, keressenek bennünket!

Szeretettel várjuk gyermekeiket iskolánkba!

Jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

 

            Az iskola dolgozói nevében:

                                                                                 Sajtos József

                                                                                      igazgató


Kedves Szülők!

VIDEÓ! 

Szeretettel köszöntöm Önöket, mint leendő elsős kisgyerekek Szüleit! Idén, sajnos, ismét rendhagyó módon kell a beiskolázással, az iskolai beiratkozással foglalkoznunk.

-        Elmaradt a hagyományos Csiga-biga Tanoda. Ezt nagyon sajnáljuk, ugyanis mi is megismerkedhettünk volna a gyerekekkel és Ők is megismerhették volna tanító nénijüket, az iskola termeit, a foglalkozásokat.

-        Elmaradt a tanítók szokásos óvodai látogatása is.

-        Elmarad a leendő elsősök tanóra látogatása is, amikor a mostani elsőseinkhez jöttek volna vendégségbe.

-        Elmarad az az ovis szülői értekezlet, ahol szóban tájékoztathattuk volna Önöket a beiratkozásról, az iskolakezdésről.

Csupa olyan dologról kell lemondanunk, mely nagymértékben segítette volna az óvoda és az iskola közötti átmenetet, nem csak a gyerekek, hanem az Önök részére is.

A problémák felsorolásával viszont nem oldunk meg semmit, ezért szeretnék egy-két információt megosztani Önökkel.

-        Beiratkozás: Az eredetileg tervezett időpont 2021. április 15-16. A jelenleg érvényben lévő 19/2021 (III.10.) EMMI határozat értelmében személyesen és a megjelenést nem igénylő elektronikus úton is be lehet iratkozni. Erről a későbbiekben tájékoztatni fogom Önöket.

-        Az iskola honlapján (http://seregelyes.baptistaoktatas.hu/) nyitunk egy oldalt, melyen a beiskolázással kapcsolatos információkat tesszük közzé. A megnyitás várható időpontja: 2021. március 29. Kérem, látogassanak el erre az oldalra!

-        A beiratkozás előtt szeretnénk lehetőséget biztosítani egy online konzultációra. Ennek időpontjáról és módjáról még tájékoztatni fogom Önöket.

-        Az induló németes osztállyal kapcsolatban a honlapon találnak majd információt.

-        A gyors kapcsolattartás és tájékoztatás érdekében az óvodai nyilvántartásban szereplő e-mail címre is fogunk információt küldeni. Aki nem adta még meg az e-mail címét, kérem, küldje át az iskola részére az alábbi címre: seregelyes@baptistaoktatas. hu

-        Kérjük, a mellékelt levelet olvassák fel gyermeküknek! Köszönjük!

Kedves Szülők!

Kérem, legyenek bizalommal az iskola iránt és ne féljenek, ne legyen Önökben szorongás az iskolakezdéssel kapcsolatban! Lehetőségeinkhez képest minden segíteni fogunk! Ha bármilyen kérdésük, problémájuk lenne a beiratkozással, iskolakezdéssel kapcsolatban, kérem, keressenek! Közvetlen elérhetőségem: 06/20-4784296, e-mail: sajtos.jozsef@baptistasegely.hu.

Jó egészséget kívánok Mindenkinek! Vigyázzanak Magukra és gyermekeikre!

Üdvözlettel:

                                                                 Sajtos József

                                                                     igazgató

 

Seregélyes, 2021. március 25.